Vi holder åbent

XL-BYG følger myndighedernes vejledninger ifm. situationen omkring coronavirus.

Trælaster og byggemarkeder er ikke blevet underlagt et myndighedskrav om at lukke. Og da XL-BYG er en af Danmarks store leverandører til byggebranchen, holder vores forretninger åbent, dog flere steder med nedsat bemanding.

Alt efter de lokale fysiske forhold i XL-BYG forretningerne er der indført en række restriktioner og anbefalinger, som kunderne opfordres til at følge. Der kan f.eks. være opstillet håndsprit ved indgangen til byggemarkedet og ved kassen, lagt afstandsstriber på gulvet ved kasselinjen, hængt skilte op, hvor kunderne opfordres til at holde afstand til andre, etableret selvafhentning af kassebon i printer el.lign.

I alle kædens byggemarkeder bør kunder generelt holde god afstand til andre, så der er mindst 4 m2 gulvareal pr. kunde.

En stor del af de byggematerialer og -varer, som XL-BYG forhandler, står i kolde, åbne haller, hvor der er konstant udluftning, eller under halvtag i det fri. Her beder vi også vores kunder om at holde god afstand til andre kunder samt kædens ekspedienter.

Kædens webshop, XL-BYG.dk, holder fortsat åbent hele døgnet. Her kan du som kunde vælge, om du vil afhente de indkøbte varer i den lokale XL-BYG, efter at vores medarbejdere har stillet dem frem, eller om du ønsker varerne leveret hjem i stedet for at skulle møde fysisk op i forretningen.

Alle XL-BYG forretninger kan levere varerne, når de har modtaget din bestilling.

⛔️⛔️ CORONA OPDATERING ⛔️⛔️

I XL-Byg Allinge og Rønne tager vi Coronavirus ganske alvorligt.

Vi er yderst opmærksomme på vores kunder såvel som os selv og indfører derfor en række tiltag, som forhåbentlig kan mindske risikoen for spredning af smitte. Vores butikker i Allinge og Rønne holder indtil videre åbent som normalt, men vi tager selvfølgelig vores forholdsregler og følger anbefalingerne fra sundhedsmyndighederne.

Dérfor – når I besøger os i vores butikker, så venligst sørg for at bruge den opstillede håndsprit, hold afstand til kunder og ansatte og tag generelt hensyn.

Ønsker I at handle på XL-byg.dk er dette naturligvis også en mulighed – vi kører indtil videre varerne ud som normalt, men I er også velkomne til at kigge forbi og afhente selv.

Vi følger naturligvis udviklingen og tager de nødvendige forbehold, så vi alle kan komme igennem denne periode så sikkert og bekvemt som overhovedet muligt.

De bedste hilsner fra XL-Byg Allinge og Rønne